Voorstellen

Mijn naam is Astrid Vink, ik ben geboren in 1970 en vanaf 1978 woon ik met veel plezier in Deventer.

Tijdens mijn 3-jarige erkende HBO-opleiding VoetreflexPlus™opleiding voor voetreflextherapeut bij Total Health (www.totalhealth.eu) heb ik kennis gemaakt met de westerse en Chinese filosofie. Dankzij deze combinatie van de Westerse en Chinese denkwijze heb ik nu een beter zicht op de hulpvraag/klacht. Door deze manier van denken kan ik gerichter te werk gaan. Vanuit de Chinese filosofie kijk ik niet alleen naar de symptomen, maar ook naar de kern van de klacht: waar komt de klacht oorspronkelijk vandaan?

Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik steeds meer het “echte” contact met mensen miste. Het fijne van een eigen praktijk is voor mij het kunnen aanbieden van behandelingen en combinaties van behandelingen; daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Aangezien deze opleiding een therapeutische opleiding is, ben ik bevoegd om zowel therapeutische behandelingen als ontspannende voetmassages te geven. 

In februari 2014 heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond. Ook ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VNT. Hierdoor worden de behandelingen (deels)vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Sinds augustus 2018 heb ik de opleiding Chinli-TuiNa met goed gevolg afgerond en ben ik naast Voetreflextherapeut ook TuiNa therapeut. Deze twee disciplines zijn goed te combineren.

Mijn praktijk is gevestigd aan huis, in een gezellige, sfeervol ingerichte kamer op de eerste verdieping. Bent u daar niet mobiel genoeg voor? Dan kan ik, na overleg, bij u thuis komen masseren.

Praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer, bushalte is aan begin van de straat. Komt u met de auto dan zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Graag tot ziens,
Astrid Vink