Stoelmassage TuiNa

Stoelmassage TuiNa

Last van stress, stijve spieren in nek, schouders, armen of rug? Boek dan een stoelmassage bij Happie Feet.

Stoelmassage is een drukpuntmassage die wordt gegeven in een daarvoor speciaal ontworpen stoel. Je houdt hierbij je kleding zoveel mogelijk aan.

Het helpt bij stress gerelateerde klachten in het algemeen zoals o.a.

  • stijfheid aan het bewegingsapparaat m.n. nek, schouders, armen en rug
  • spanningshoofdpijn
  • moeite met concentreren
  • een lusteloos of vermoeid gevoel

Met deze massagevorm worden energiebanen die door het lichaam lopen, of wel meridianen genoemd, gestimuleerd. De meest effectieve acupunctuur punten worden daarbij geactiveerd. Hierdoor wordt je lichaam gestimuleerd om terug te keren naar een nieuwe/ betere energiebalans. Wanneer je goed in balans bent, heb je geen klachten en word je niet snel ziek.

Voor een behandeling is het aan te raden om deze niet op een nuchtere maag te ondergaan, geen cafeïne- en alcoholhoudende dranken te nuttigen en voldoende water te drinken. Vermijd een behandeling van wat voor aard dan ook binnen 24 uur na een massagebehandeling.

Tijdens en na een (stoel)massage komen er afvalstoffen vrij en zoekt je lichaam naar een betere balans. Het is dan ook mogelijk dat men soms als gevolg van de behandeling een lichamelijk reactie ondervindt. Emotioneel, spierpijn, wisseling in lichaamstemperatuur, etc. Hier hoef je je geen zorgen over te maken en dit zal maximaal 24 uur aan kunnen houden. Mocht dit voortduren, neem dan contact met mij op.

Bel 06-21220471 of mail (info@happiefeet.nl) voor een afspraak!